Cenik

Online joga

Posamični obiskOnline karta
(4 obiski)
Online karta
(10 obiskov)
Skupinska online joga
(katerikoli termin na urniku)
10 €**26 €60 €
**Prvi poskusni obisk online joge je brezplačen.
Obiske lahko koristite na izbrani vadbi 2 meseca od nakupa karte.

Skupinska joga

Cenik (jesenski semester 2020)Posamični obiskKarta mini
(4 obiski)
Karta midi
(10 obiskov)
Karta maksi
(20 obiskov)
Skupinska joga v studiu (katerikoli termin na urniku)
TRENUTNO SO TE VADBE ODPOVEDANE!
12 €*35 €75 €130 €
*Prvi poskusni obisk v studiu 7 €.
Obiske lahko koristite na izbrani vadbi kadarkoli znotraj danega semestra/obdobja.

Splošni pogoji uporabe storitev (skupinska joga)

Naše jogijsko obdobje skozi leto je po novem razdeljeno na pet obdobij. Ta so: dvotedensko promocijsko obdobje ob začetku nove sezone v septembru, jesenski, zimski in pomladni semester, ki so ponavadi dolgi 12 tednov, ter poletno obdobje. Za vsako izmed naštetih obdobij so na voljo paketi z različnim številom obiskov, ki jih lahko izkoristite kadarkoli znotraj izbranega obdobja. Število mest na vadbah je omejeno, zato je obvezna predhodna prijava preko aplikacije Momoyoga za vsako vadbo posebej. Menjava med termini je možna ob predhodnem dogovoru z učiteljico znotraj istega obdobja.

Denarja za vplačano skupinsko vadbo ali tečaje ne vračamo. Na karte ne veljajo nobeni popusti, neporabljeni obiski se ne prenašajo naprej, ni je možno prenesti na drugo osebo, vračilo ža vplačano vadnino malo pred ali po izteku izbranega obdobja/semestra NI možno (npr. če v izbranem obdobju/semestru zakupite paket, ne hodite na vadbo in proti koncu obdobja ali po preteku obdobja ugotovite, da ne boste/niste koristiti obiskov iz kakršnih koli razlogov.)

V primeru odsotnosti iz zdravstvenih razlogov vam lahko vadnino/tečaj za skupinsko vadbo zamrznemo za toliko časa kot piše na bolniškem listu (prinesite kopijo ali fotko). O tem nas obvezno obvestite predhodno, če je tovrstna odsotnost planirana vnaprej.


Individualna joga (v studiu ali online)

ProgramUvodna ura s posvetom
(75 min)
Posamična ura
(60 min)
Paket 4 ur
(4×60 min)
Paket 10 ur
(10×60 min ali 8×75 min)
1 oseba35 €35 €130 €290 €
2 osebi40 €40 €150 €350 €
Dodatna oseba
(osnova 2 osebi)
+10 €+10 €+10 €/
Doplačilo za prihod na dom v radiju 5 km je 5 €, ostalo po dogovoru.

Splošni pogoji uporabe storitev (individualna joga)

Individualne ure je potrebno poravnati vnaprej oz. takoj ob dogovoru termina, sprotno plačilo posamičih ur NI možno. Individualne ure se izvajajo po vnaprej določenem urniku. Denarja za vplačane individualne ure ne vračamo. Veljavnost individualnih ur je 6 mesecev od nakupa, kar velja tudi za vse darilne bone razen, če je na bonu navedeno drugače. V ceno individualne ure joge ni vštet strošek prihoda na dom.

Odpoved termina individualne ure! Čas učitelja je njegov prihodek in je kot tak omejen, zato vas prosimo, da to spoštujete in naj bodo odpovedi bolj izjema kot pravilo. Ker razumemo, da kdaj vseeno pride “kaj nujnega vmes”, je možna pri paketu 4 ur 1 brazplačna odpoved termina, ki pa mora vseeno biti javljena vsaj 24 ur prej, pri paketu 10 ur pa 2 brezplačni odpovedi termina pod istimi pogoji. Kakršnakoli odjava manj kot 24 ur prej se šteje kot obiskana ura. Vsaka sprememba rednega termina se mora javiti čim prej oz. vsaj teden dni prej (npr. dopust ali kakšna druga planirana odsotnost). Če niste prepričani, da se boste lahko držali dogovorjenega rednega urnika, se raje dogovorite za drug način dogovarjanja terminov.


Cenik velja od 30. 8. 2020. Cene so v EUR. DDV se ne obračunava na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1.