Cenik

JOGA V STUDIUmesečna
(1x tedensko)
mesečna
(2x tedensko)
(sep-dec 21)30 €*45 €
*Posamični obisk je 10 €. Brezplačnih obiskov ni. Na Youtube kanalu Lotus yoga si lahko ogledate več krajših in daljših vadb joge ter vidite ali vam moj stil vodenja odgovarja. Mesečna vadnina velja za koledarski mesec.
ONLINE JOGAmesečna
(1x tedensko)
(sep-dec 21)20 €
Vadnina velja za koledarski mesec.
KOMBINACIJAmesečna
(1x studio + 1x online)
mesečna
(2x studio + 1x online)
Studio + online45 €55 €
Vadnina velja za koledarski mesec.

Splošni pogoji in pomembne informacije (skupinska joga)

Na voljo so enomesečne karte za koledarski mesec, s katero se zavežete k redni praksi. Ob vpisu izberete karto, ki vam ustreza. Denarja ne vračamo. Karte se ne prenašajo, ne spreminjajo in ne podaljšujejo, razen v primeru zdravniškega opravičila. V primeru zaprtja države se vadnina za jogo v studiu prenese naprej. Plačilo karte se poravna pred prihodom na prvo vadbo. Ob poteku karte prejmete nov račun za izbrano karto. V primeru, da želite prenehati obiskovati program, svojo odjavo pošljete pisno na naš e-mail.

Praksam se lahko pridružite kadarkoli, vendar poznejši vpis pomeni, da bošte preskočili osnove, ki jih gradimo na začetku leta. Število vadečih je omejeno.

Skladno z določili odloka vlade RS in po pripoločilih NIJZ je v zaprtih prostorih vadba dovoljena osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT.


Cenik velja od 1. 9. 2021. Cene so v EUR. DDV se ne obračunava na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1.