Cenik

Skupinska joga

Poletje 2020
(akcijska ponudba)
Posamični obiskPoletna karta
4 obiski
Poletna karta
10 obiskov
Poletna joga10 €*30 €60 €
*Prvi poskusni obisk 5 €.

Veljavnost poletne karte: 1.7. – 31.8.2020. Cena poletne karte je AKCIJSKA, zato nanjo ne veljajo nobeni popusti, neporabljeni obiski se ne prenašajo naprej, ni je možno prenesti na drugo osebo, vračilo že vplačane vadnine ni možno (npr. če naknadno ugotovite, da ne boste mogli koristiti obiskov iz kakršnih koli razlogov).


Splošni pogoji uporabe storitev (skupinska joga)

Na voljo so različni paketi mesečnih vadnin, s katerimi najbolje izkorisitite vplačano vrednost in se hkrati zavežete redni vadbi. Mesečna vadnina za skupinsko vadbo joge velja za koledarski mesec (oz. 3 zaporedne koledarske mesece) in jo je potrebno poravnati na TR pred prihodom na prvo vadbo oz. najkasneje na prvi vadbi v mesecu. V primeru čakalne vrste na izbrani vadbi pa že prej za zagotovitev prostega mesta. V kolikor naslednji mesec ne boste obiskovali vadbe, nas prosim o tem obvestite.

Denarja za vplačano skupinsko vadbo ali tečaje ne vračamo. Menjava med termini ali nadomeščanje ur je možna le izjemoma in ob predhodnem dogovoru z učiteljico znotraj plačanega obdobja in jo lahko koristite enkrat na dva meseca. V kolikor vadbe v določenem zakupljenem roku ne koristite, zapade oz. se neizkoriščene vadbe ne prenašajo v naslednji mesec.

Za vse, ki imate deljene ali neredne urnike in se težko zavežete rednim obiskom in mesečna karta tako težko pride v poštev, smo dodali možnost nakupa paketa obiskov. Veljavnost paketa se šteje od dneva nakupa. Naknadna sprememba iz paketa v koledarski mesec ali obratno ni možna.

V primeru odsotnosti iz zdravstvenih razlogov vam lahko vadnino/tečaj za skupinsko vadbo zamrznemo za toliko časa kot piše na bolniškem listu (prinesite kopijo ali fotko). O tem nas obvezno obvestite predhodno, če je tovrstna odsotnost planirana vnaprej.


Individualna joga

Zavedamo se, da je v trenutnih časih praksa joge še toliko bolj pomembna, da ohranimo mirne misli in ublažimo stanje stresa ter da je/bo stanje razglašene epidemije močno vplivalo tudi na naše finančno stanje. Zato smo cene individualnih ur znižali za določen čas.

ProgramUvodna ura s posvetom
(75 min)
Paket 5 ur
(5×60 min ali 4×75 min)
Paket 10 ur
(10×60 min ali 8×75 min)
1 oseba35 €150 € 130 €*285 € 240 €*
2 osebi20 € / osebo90 € / osebo/
3-4 osebe15 € / osebo65 € / osebo/
5 oseb12 € / osebo
6 oseb+10 € / osebo
*Znižane cene so označene s krepko in veljajo pri nakupu in koriščenju od 20. 4. pa vse do 31. 8. 2020.
Doplačilo za prihod na dom v radiju 5 km je 5 €, ostalo po dogovoru.

Splošni pogoji uporabe storitev (individualna joga)

Individualne ure je potrebno poravnati vnaprej oz. takoj ob dogovoru termina, sprotno plačilo posamičih ur NI možno. Individualne ure se izvajajo po vnaprej določenem urniku. Denarja za vplačane individualne ure ne vračamo. Veljavnost individualnih ur je 6 mesecev od nakupa, kar velja tudi za vse darilne bone razen, če je na bonu navedeno drugače. V ceno individualne ure joge ni vštet strošek prihoda na dom.

Odpoved termina individualne ure! Čas učitelja je njegov prihodek in je kot tak omejen, zato vas prosimo, da to spoštujete in naj bodo odpovedi bolj izjema kot pravilo. Ker razumemo, da kdaj vseeno pride “kaj nujnega vmes”, je možna pri paketu 5 ur 1 brazplačna odpoved termina, ki pa mora vseeno biti javljena vsaj 24 ur prej, pri paketu 10 ur pa 2 brezplačni odpovedi termina pod istimi pogoji. Kakršnakoli odjava manj kot 24 ur prej se šteje kot obiskana ura. Vsaka sprememba rednega termina se mora javiti čim prej oz. vsaj teden dni prej (npr. dopust ali kakšna druga planirana odsotnost). Če niste prepričani, da se boste lahko držali dogovorjenega rednega urnika, se raje dogovorite za drug način dogovarjanja terminov.


Cenik velja od 18. 4. 2020. Cene so v EUR. DDV se ne obračunava na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1.