Začetna joga /Celje/

je fizično lahkotnejša in počasnejša vadba joge ter namenjena širokemu krogu ljudi. Sestavljena je tako, da se lahko pridružite kadarkoli do zapolnitve prostih mest. Predhodne izkušnje niso potrebne. Primerna je tudi za popolne začetnike. Poteka po osnovnih principih hatha joge. Na uri poleg telesnih položajev (asan), izvajamo tudi dihalne tehnike in enostavnejše tehnike sproščanja. Ves čas prakse smo pozorni na trenutek in povezanost giba in diha.

Tisti, ki se boste kasneje želeli lotili fizično bolj zahtevne vadbe, se lahko nato pridružite redni vadbi Hatha flow joge.

Stopnja fizične aktivnosti: lahkotnejša – primerna za tiste, ki se z jogo srečujete prvič, začetnike in nadaljevalce, ki želite poglobiti svoje znanje osnovnejših položajev in tehnik dihanja ter sproščanja.

Začetek: od 15. 1. 2020

Facebook dogodek >

URNIK:

  • SREDA ob 18:30 do 19:30

LOKACIJA:


KAJ POTREBUJETE ZA VADBO
Podlogo za jogo in deko (ki jo lahko zložite in na njej sedite pri sedečih položajih, jo podložite pod ramena in komolce pri sveči in se z njo pokrijete med sprostitvijo). Oblecite se v udobna oblačila in po možnosti v več plasti, da se lahko slečete, če vam bo vroče ali oblečete, če bi vas zeblo. Vadili bomo bosi ali v nogavicah.

Če niste prepričani kakšna naj bo podlaga za jogo, lahko za prvič uporabite tudi armaflex oz. podlago za na plažo. Na prvi vadbi pa boste spoznali kakšna joga blazina je primerna.

Napotki za vadbo joge.