Individualna joga

Individualna joga je narejena po meri. Odvisno od vaših ciljev, želja in namena, oblikujem ure joge, ki se prilagajajo vašim željam in urniku. Gre za učenje ena-na-ena, v paru ali za manjše zaključene skupine.

Vsebina ure se lahko prilagodi vašim željam. Lahko se odločite npr. za:

 • počasnejšo učenje asan, kjer je poudarek na pravilnosti izvedbe asan (tudi s pomočjo pripomočkov), ker ste začetnik in imate težave s fleksibilnostjo.
 • bolj dinamično telesno vadbo na kateri se poleg raztezanju in sproščanju v asanah, čas nameni tudi krepitvi mišic in izboljševanju splošne telesne pripravljenost.
 • se prepustite moji kreativnosti, ko poleg asan vključimo tudi učenje različnih dihalnih tehnik (pranajama), ki vam bodo pomagale pri pomirjanju, premagovanju vsakdanjega stresa in pri globljem izvajanju jogijskijskih položajev in/ali vključimo tudi različne tehnike sproščanja in meditacije.
 • za učenje sklopa določenih sekvenc položajev, ki jih boste lahko izvajali sami doma in vam bodo pomagale npr. pri vaših športnih aktivnostih kot so tek, plavanje, kolesarjenje ipd.
 • drugo
Kje potekajo ure?

1. V VAŠEM DOMU / PISARNI / PROSTORU, KI GA ZAGOTOVITE SAMI

 • lahko vas obiščem na domu ali v pisarni na območju Celja in Maribora ob času, ki vam odgovarja
 • vadba traja 60 minut in ponavadi na dogovorjen fiksen termin

2. V NAŠEM DOMAČEM STUDIU

 • jogo izvajamo v našem domačem joga studiu v Celju (Dobrova). V Mariboru jo izvajamo v joga studiu s katerim sodelujem.
 • tu ponujam vadbo joge z vsem udobjem in pripomočki, kjer nas nihče ne moti in je mir pred vsakdanjimi distrakcijami zagotovljen. Na voljo je tudi zasebni parkirni prostor.
 • vadba traja 60 minut in ponavadi na dogovorjen fiksen termin
 • glede na to, da je prostor in čas v studiu omejen, imajo prednosti tisti, ki si želijo rednih obiskov na fiksen termin. Če imam čas in prostor na voljo, z veseljem sprejmem tudi obiske po “sprotnem” dogovoru.

Če mislite, da je individualna joga prava za vas, kliknite na gumb PRIJAVA, izpolnite obrazec ali pišite na e-mail ali pokličite in dogovorili se bomo o vsem potrebnem. Se že veselim!

POMEMBNO!

Odpoved termina

Čas učitelja je njegov prihodek in je kot tak omejen. Če morate spremeniti dogovorjeno vadbo ali jo odpovedati, prosimo storite to brezplačno najmanj 48 ur prej. Pri odpovedi manj kot 24 ur prej ali v primeru ne prihoda se obračuna cena polne ure.

Na voljo je več različnih pristopov k učenju individualne joge:

Ura se popolnoma posveti specifičnim potrebam in željam posameznika.

Ohranja večino elementov individualne vadbe. Učitelj se lahko posveča specifičnim potrebam obeh vadečih, ki si delita podoben cilj. Ta način je primeren za osebe, ki jim ne ugaja vadba v skupini in si želijo individualen pristop v družbi prijatelja ali družinskega člana. Je tudi odličen način deljenja zavezanosti jogi in ohranjanja discipline v dvoje.  ​

Ohranja personaliziran pristop semi individualnih ur, hkrati pa daje možnost samostojnejše vadbe znotraj manjše skupine. Učitelj joge je še vedno na voljo za sprotno pomoč pri pravilni izvedbi položajev ne da bi to bistveno vplivalo na tekoči potek vadbe. Je odličen način posvečanja prostega časa sebi in deljenja prostega časa s prijatelji ali družinskimi člani na redni bazi, za katere si mogoče prevečkrat ne utegnete najti časa.​