Individualna joga

je jogijska praksa prilagojena vašim željam, namenu ali cilju. Urnik kolikor je mogoče prilagodimo vašim zahtevam in željam. Gre za vadbo ena-na-ena, v paru ali manjši zaključeni skupini, če vas je več.

Vsebina ure se prilagaja vašim željam. Lahko se odločite za:

  • počasnejše učenje asan, kjer je poudarek na pravilnosti izvedbe asan (tudi s pomočjo pripomočkov), ker ste začetnik in imate težave s fleksibilnostjo.
  • bolj dinamično telesno vadbo na kateri se poleg raztezanju in sproščanju v asanah, čas nameni tudi krepitvi mišic in izboljševanju splošne telesne pripravljenost.
  • se prepustite moji kreativnosti, ko poleg asan vključimo tudi učenje različnih dihalnih tehnik (pranajama), ki vam bodo pomagale pri pomirjanju, premagovanju vsakdanjega stresa in pri globljem izvajanju jogijskijskih položajev in/ali vključimo tudi različne tehnike sproščanja.
  • za učenje sklopa določenih sekvenc položajev, ki jih boste lahko izvajali sami doma in vam bodo pomagale npr. pri vaših športnih aktivnostih kot so tek, plavanje, kolesarjenje ipd.
  • drugo

Kje?

1. V VAŠEM DOMU / PISARNI / PROSTORU, KI GA ZAGOTOVITE SAMI

Lahko vas obiščem na domu ali v pisarni na območju Celja in Maribora. V ceno ure je všteta vožnja v radiju 5 km. V ceno ni všteta parkirnina, če je ta potrebna.

2. NAŠ PROSTOR

Jogi namenjen prostor, kjer so na voljo vsi potrebni pripomočki. Najem prostora je vštev v ceno na lokacijah Celje – Dobrova, Maribor – Betnava.

MARIBOR:

  • Skupinska in individualna joga: BetnavaLjubljanska ulica 140, 365 Zdravje. Parkiranje možno pred objektom.

CELJE:

  • Skupinska joga: CenterMariborska cesta 42, mala telovadnica ŠD Gaberje, bivši TVD Partizan. Parkiranje možno za stavbo dostop s Teharske ceste ali pred trgovino Lidl.
  • Individualna joga: Dobrova – Dobrova 28. Parkiranje možno pred objektom.

KDAJ?

PONTORSREČETPETSOB
8:00 – 21:008:00 – 21:008:00 – 21:008:00 – 21:008:00 – 19:00Po dogovoru

Odpoved termina! Čas učitelja je njegov prihodek in je kot tak omejen. Če morate spremeniti dogovorjeno vadbo ali jo odpovedati, prosimo storite to brezplačno najmanj 48 ur prej. Pri odpovedi manj kot 24 ur prej ali v primeru ne prihoda se obračuna cena polne ure.


NAČIN?

Ura se popolnoma posveti specifičnim potrebam in željam posameznika. Urnik kolikor je mogoče prilagodimo vašim zahtevam in željam.

Ohranja večino elementov individualne vadbe. Učitelj se lahko posveča specifičnim potrebam obeh vadečih, ki si delita podoben cilj. Ta način je primeren za osebe, ki jim ne ugaja vadba v skupini in si želijo individualen pristop v družbi prijatelja ali družinskega člana. Je tudi odličen način deljenja zavezanosti jogi in ohranjanja discipline v dvoje.  ​

Ohranja personaliziran pristop semi individualnih ur, hkrati pa daje možnost samostojnejše vadbe znotraj manjše skupine. Učitelj joge je še vedno na voljo za sprotno pomoč pri pravilni izvedbi položajev ne da bi to bistveno vplivalo na tekoči potek vadbe. Je odličen način posvečanja prostega časa sebi in deljenja prostega časa s prijatelji ali družinskimi člani na redni bazi, za katere si mogoče prevečkrat ne utegnete najti časa.​