Individualna joga

je način, ko lahko jogijsko prakso prilagodimo vašim željam, času, namenu ali cilju. Gre lahko za delo ena na ena ali za manjšo skupino. Kam usmeriti fokus izberete sami. Možnosti je več:

  • počasnejše učenje asan, kjer je poudarek na pravilnosti izvedbe asan (tudi s pomočjo pripomočkov), ker ste začetnik in imate težave s fleksibilnostjo.
  • bolj dinamično telesno vadbo na kateri se poleg raztezanju in sproščanju v asanah, čas nameni tudi krepitvi mišic in izboljševanju splošne telesne pripravljenost.
  • se prepustite moji kreativnosti, ko poleg asan vključimo tudi učenje različnih dihalnih tehnik (pranajama), ki vam bodo pomagale pri pomirjanju, premagovanju vsakdanjega stresa in pri globljem izvajanju jogijskijskih položajev in/ali vključimo tudi različne tehnike sproščanja.
  • za učenje sklopa določenih sekvenc položajev, ki jih boste lahko izvajali sami doma in vam bodo pomagale npr. pri vaših športnih aktivnostih kot so tek, plavanje, kolesarjenje ipd.

Kako začnemo?

Najprej se dogovorimo za uvodno uro s posvetom, ki traja 75 minut. Prijavo opravite preko spletne prijavnice. Na tej uri se pogovorimo vse podrobnosti in tudi izvedemo praktični del joge.

Kdaj?

Za skupno delo se lahko po uvodni uri odločite za zakup paketa po 5 ali 10 ur skupaj. Sprotno plačilo posamičnih ur ni možno. Da bi vam lahko zagotovili redno jogijsko prakso se dogovorimo za redni termin. Možne termine lahko preverite na podstrani URNIK v tabeli Individualna joga.

Odpoved termina individualne ure! Čas učitelja je njegov prihodek in je kot tak omejen, zato vas prosimo, da to spoštujete in naj bodo odpovedi bolj izjema kot pravilo. Ker razumemo, da kdaj vseeno pride “kaj nujnega vmes”, je možna pri paketu 4 ur 1 brazplačna odpoved termina, ki pa mora vseeno biti javljena vsaj 24 ur prej, pri paketu 10 ur pa 2 brezplačni odpovedi termina pod istimi pogoji. Kakršnakoli odjava manj kot 24 ur prej se šteje kot obiskana ura. Vsaka sprememba rednega termina se mora javiti čim prej oz. vsaj teden dni prej (npr. dopust ali kakšna druga planirana odsotnost). Če niste prepričani, da se boste lahko držali dogovorjenega rednega urnika, se raje dogovorite za drug način dogovarjanja terminov.

Kje?

  • Celje, Dobrova 28 (brezplačno parkirišče je na voljo)
  • v vašem domu, pisarni ali prostoru, ki ga zagotovite sami
  • on-line preko Facebook live