Individualna joga

Individualno jogo popolnoma prilagodim vašim željam, času, namenu ali cilju. Gre lahko za delo ena na ena, dve osebi ali za manjšo skupino. Kam usmeriti fokus izberete sami. Možnosti je več.

Če ste čisti začetnik se lotimo sistematičnega učenja jogijskih položajev, kjer je poudarek na pravilnosti izvedbe asan (tudi s pomočjo pripomočkov) in pravilnem dihanju. Sčasoma ko spoznate vse osnovne asane se lahko lotimo tudi bolj dinamične telesne vadbe na kateri se poleg raztezanju in sproščanju v asanah, čas nameni tudi krepitvi mišic in izboljševanju splošne telesne pripravljenost.

Ker jogijska praksa ni samo izvajanje jogijskih položajev lahko v individualno prakso vključimo tudi učenje različnih dihalnih tehnik (pranajama), ki vam bodo pomagale pri pomirjanju, premagovanju vsakdanjega stresa in pri globljem izvajanju jogijskijskih položajev in/ali vključimo tudi različne tehnike sproščanja.

Da pa lahko povadite jogo tudi sami doma, vam pripravim tudi krajše 10-30 minutne posnetke sklopov vadb joge, ki vam bodo pomagale pri poglabljanju jogijske prakse in vidnejšemu napredku.

Kako začneva?

Najprej se dogovoriva za uvodno uro s posvetom, ki traja od 75 do največ 90 minut. Prijavo opravite preko spletne prijavnice ali e-maila. Na tej uri se spoznava, pogovoriva vse podrobnosti in tudi izvedeva praktični del joge. V kolikor želite z urami nadaljevati, se takrat dogovoriva tudi kako naprej.

Kdaj?

Skušala se bom čim bolj prilagoditi vašemu želenemu terminu glede na moj razpoložljiv čas (dopoldan, popoldan, zvečer…)

Kje?

  • pri meni v Celju na Dobrovi
  • na domu, pisarni ali prostoru, ki ga zagotovite sami
  • on-line preko Facebook live ali Zoom-a

Kaj pa cena?

  • prva uvodna ura s posvetom (75-90 min) … 35 € (1 oseba) / 40 € (2 osebi) / 50 € (do 6 oseb)
  • nadaljna posamična individualna ura (60 min) … 35 € (1 oseba) / 40 € (2 osebi) / 50 € (do 6 oseb)
  • možnost nakupa ugodnejšega paketa po 10 ur skupaj
  • možnost tudi prihod na dom ob doplačilu

Splošni pogoji uporabe storitev (individualna joga)

Individualne ure je potrebno poravnati vnaprej oz. takoj ob dogovoru termina. Individualne ure se izvajajo po vnaprej določenem urniku. Denarja za vplačane individualne ure ne vračamo. Veljavnost individualnih ur je 6 mesecev od nakupa, kar velja tudi za vse darilne bone razen, če je na bonu navedeno drugače. V ceno individualne ure joge ni vštet strošek prihoda na dom.

Odpoved termina individualne ure! Čas učitelja je njegov prihodek in je kot tak omejen, zato vas prosimo, da to spoštujete in naj bodo odpovedi bolj izjema kot pravilo. Odjava manj kot 24 ur prej se šteje kot obiskana ura. Vsaka sprememba rednega termina se naj javi čim prej oz. vsaj teden dni prej (npr. dopust ali kakšna druga planirana odsotnost). Če niste prepričani, da se boste lahko držali dogovorjenega rednega urnika, se raje dogovorite za drug način dogovarjanja terminov.