Joga na prostem

Na jogijski blazini na prostem se ponovno družimo to leto. Tokrat že konec pomladi in celo poletje na prijetnem travniku pod mogočnimi platanami v Medlogu pri Celju. Jogirali bomo v stilu hatha flow joge. Vadba je sestavljena tako, da se lahko pridružite kadarkoli v mesecu.

Težavnostna stopnja: lahkotnejša do srednja – primerna za vse nivoje, saj se prilagaja skupini

Trajanje: takoj od sprostitve ukrepov (prepovedi zbiranja skupin ljudi) do konca avgusta 2020

Lokacija: Ljubljanska cesta 97 (Celje – Medlog) – travnik pod platanami pri Šoli za hortikulturo in vizualno umetnost Celje (bivša vrtnarska šola)

Prijava: je zaželjena, saj vas bomo v primeru slabega vremena, spremembe termina ali odpovedi lahko o tem pravočasno obvestili.

Pridruži se facebook dogodku >


Kaj potrebujete za vadbo?
Podlogo za jogo in deko (ki jo lahko zložite in na njej sedite pri sedečih položajih, jo podložite pod ramena in komolce pri sveči in se z njo pokrijete med sprostitvijo). Oblecite se v udobna oblačila in po možnosti v več plasti, da se lahko slečete, če vam bo vroče ali oblečete, če bi vas zeblo. Vadili bomo bosi ali v nogavicah. Če niste prepričani kakšna naj bo podlaga za jogo, lahko za prvič uporabite tudi armaflex oz. podlago za na plažo. Na prvi vadbi pa boste spoznali kakšna joga blazina je primerna.

Dodatni napotki za vadbo joge >