Joga za sprostitev

To jogijsko razvajanje si bomo privoščili enkrat mesečno in sicer vsak 3. petek v mesecu. Ne gre za redno vadbo, ampak enkraten mesečni mini dogodek, ki traja okoli 90 minut.

Zelo sproščeno, primerno petkovemu vzdušju, bomo spoznali veliko elementov joge (ne samo asane). Začeli bomo s sproščenim uvodom in se že takoj predali prijetnemu vonju eteričnih olj. Z začetnim zavedanjem diha bomo počasi umirjali misli in telo. Se počasi ogreli z nežnimi ogrevalnimi vajami, prešli na jogijske asane s katerimi bomo krepili in raztezali mišiče celotnega telesa in predvsem hrbtenice.

Zadnjo tretjino vadbe bo predstavljala sprostitev ob nežni zvočni kopeli in vonju eteričnih olj. Zaključili bomo z dihalno tehniko in tako zaokrožili celotno jogijsko izkušnjo ob (ponavadi napornem) koncu tedna.

Primerna je za vse nivoje, tudi čiste začetnike in se prilagaja znanju vadečih. Predhodne izkušnje niso potrebne.

KAJ POTREBUJETE? Svojo joga blazino, udobna oblačila, dekico s katero se lahko pokrijete v času sproščanja in vodo za hidracijo.

PRIJAVE zbiramo preko spletnega obrazca do zapolnitve prostih mest. Ob prejemu vaše prijave, vam pošljemo e-mail s podatki za plačilo. Prijavljeni si nato svojo udeležbo dokončno zagotovi s plačilom prispevka v višini 10 € po osebi.


Predvideni termini v 2022:

  • petek, 21. januar, 18:00 – 19:30 (ZBIRAMO PRIJAVE)
  • petek, 18. februar
  • petek, 18. marec
  • petek, 22. april
  • petek, 20. maj
  • petek, 17. junij

Splošni pogoji uporabe storitve

Skladno z določili odloka vlade RS in po pripoločilih NIJZ je v zaprtih prostorih vadba dovoljena osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT.

V primeru odpovedi dogodka s strani organizatorja, vam vplačilo vrnemo. V primeru odpovedi z vaše strani ali če se dogodka ne udeležite iz kakršnegakoli vzroka, vračila za že vplačano udeležbo ni.