Online joga (Zoom)

poteka v živo preko aplikacije ZOOM kot celovita praksa joge in je tako zelo podobna vadbi v našem studiu. Posamične online vadbe so dolge 60 minut in več. Če zamudite vadbo v živo, si lahko ogledate posnetek za nazaj in jo ponovite kolikokrat želite še naslednje 3 dni.

Na urniku je razvidno za kateri stil joge gre. Le-ta je načeloma fiksen in bo prilagojen glede na trenutno situacijo. Podatek o višini vadnine najdete na ceniku.

Potrebujete usposobljen računalnik ali tablico ali telefon + seveda Zoom aplikacijo.

🌟 Kaj morate vadeči še vedeti?

Na vsako posamično vadbo se je potrebno prijaviti (preko aplikacije Momoyoga) tudi, če ne morete vaditi v živo, saj dobite dostop do posnetka takoj po vadbi na e-mail.

Predlagam, da si vse želene termine rezervirate vnaprej in tako razporedite vaše razpoložljive obiske skozi celotno obdobje trajanja karte. En dan pred vadbo dobite na e-mail opomnik (in se lahko še odjavite, če ugotovite, da se vadbe ne boste mogli udeležiti ali si pogledati posnetka v naslednjih 3 dneh). Naslednje in s tem zadnje obvestilo s povezavo za dostop do Zoom-a dobite na e-mail 30 minut pred samim pričetkom vadbe.


🌟 Mnenja naših online jogistov:

Najlepša hvala za super online jogo. Žal mi ta teden ni uspelo sodelovati v živo, sem pa z velikim veseljem vadila po posnetku.  Se vidimo online naslednji teden.” (Mateja K.)

Danes sem vadila tvojo jogo, in ti moram povedati, da je super vadba. Bravo. Prav vesela, da sem prišla zraven.(Simona K.)

“Sem naknadno naredila trening in je bilo lepo! Ta 3-dnevna možnost koriščenja vadbe se mi zdi super, narediš pač ko imaš čas in mir, čeprav me naši pri končnem počitku motijo :D, to jih morem še zdresirati…” (Barbara K.)

“Moram ti povedat, da mi je bilo zadnjič na jogi ful fajn, res nad vsemi pričakovanji. Sem v tem obdobju, ko ni bilo joge malo sama delala, pa po posnetkih z Youtubea. Pa ugotavljam, da se youtuberke sploh ne morejo kosat s tabo, sem se po torkovi vadbi s tabo počutila noroooo dobro! Imam v planu obiskovat torkove termine, se bom jutri prijavila, tako da računaj prosim na mene.” (Ana C.)


🌟 Bi se nam pridružili? Ste pri nas prvič?

Na jogo se prvič prijavite tako, da izpolnete spletno prijavnicoPrvi poskusni obisk online joge je brezplačen. Po prejeti prvi prijavi vas na prvo uro preko aplikacije Momoyoga prijavimo mi. Na vse naslednje vadbe se nato preko aplikacije Momoyoga prijavljate sami. Natančna navodila dobite na e-mail. Brez plačila veljavne karte ni možna rezervacija mesta na vadbi. V primeru še neaktivne karte (proces naročila/plačila) nam pišite na e-mail.


🌟 Napotki za sodelovanje preko Zooma:

  1. Naložite si Zoom preko brskalnika: www.zoom.us. V kolikor si aplikacije ne naložite, ob kliku na povezavo izberite možnost povezave preko brskalnika.
  2. Na povezavi www.zoom.us/test lahko predhodno preverite delovanje vašega mikrofona in kamere. To naredite tako, da kliknete Join. 
  3. Če se vam zgodi, da zaradi slabe internetne povezave ‘padete ven’, se vrnite z isto povezavo, s katero ste se povezali na začetku. Enako naredite v primeru drugih tehničnih izzivov na vaši strani.
  4. Prosimo vas, da med dogodkom svoj mikrofon in kamero uravnavate sami. Pozorni bodite predvsem, da mikrofon utišate (mute) in tako omogočite nemoteno vadbo.
  5. Ogled vadbe nastavite na Speaker view (mala ikonca desno zgoraj), saj na ta način povečate video učitelj-a/-ice in zmanjšate/skrijete ostale udeležence.

Kratka navodila in video za uporabo Zooma najdete tukaj >