Online joga

poteka v živo preko Facebook skupine kot celovita praksa joge in je tako zelo podobna vadbi v našem studiu. Posamične online vadbe so dolge 60 minut.

Joga, ki jo izvajamo se imenuje Vinyasa flow, ki izhaja iz hatha joge. V osnovi gre za fizično vadbo joge, ki je ponavadi bolj dinamična, lahko pa tudi precej umirjena, saj jo lahko izvajamo bolj počasi in nežno z več razteznimi položaji ter tako zmanjšamo stopnjo intenzivnosti. Med jogijskimi položaji prehajamo tekoče in povezano. Z izbranim zaporednjem asan ohranjamo ravnotežje med krepilnimi in razteznimi položaji. Asane povezujemo z vinyasami, ki segrevajo telo, delujejo blagodejno na pravilno poravnavo mišic, skozi potenje razstrupljajo in stimulirajo pretok življenjske energije skozi naše telo. Stopnjo prilagajam željam in trenutnemu razpoloženju vadečih. V Facebook skupini so na voljo tudi posnetki vadb iz preteklih mesecev.

Običajno se vadba začne z začetnim umirjanjem, ko se povežemo s svojim dihom in ogrevalnimi vajami, sledi pozdrav soncu (surya namaskar), telesne vaje (asane) in zaključek s sproščanjem (shavasana). Večina vadb je primerna za vse nivoje tudi začetnike.

🎥 Posnetek ene izmed praks si lahko ogledate tukaj >

Potrebujete usposobljen računalnik ali tablico ali telefon + svoj Facebook profil.

Urnik vadb je ustaljen, lahko pa kdaj pride do spremembe, ki jo seveda napovem. Podatek o višini vadnine najdete na ceniku.


🌟 Bi se nam pridružili? Ste pri nas prvič?

Pridružite se nam tako, da izpolnete spletno prijavnico. Na podlagi tega nato prejmete predračun. Po prejetem plačilu vas povabim in sprejmem v Facebook skupino. Pridružite se lahko kadarkoli. Če se nam pridružite sredi meseca, se prva vadnina določi sorazmerno s številom preostalih vadb v živo v mesecu.


🌟 Mnenja naših jogistov o online jogi:

Najlepša hvala za super online jogo. Žal mi ta teden ni uspelo sodelovati v živo, sem pa z velikim veseljem vadila po posnetku.  Se vidimo online naslednji teden.” (Mateja K.)

Danes sem vadila tvojo jogo, in ti moram povedati, da je super vadba. Bravo. Prav vesela, da sem prišla zraven.(Simona K.)

“Sem naknadno naredila trening in je bilo lepo! Ta 3-dnevna možnost koriščenja vadbe se mi zdi super, narediš pač ko imaš čas in mir, čeprav me naši pri končnem počitku motijo :D, to jih morem še zdresirati…” (Barbara K.)

“Moram ti povedat, da mi je bilo zadnjič na jogi ful fajn, res nad vsemi pričakovanji. Sem v tem obdobju, ko ni bilo joge malo sama delala, pa po posnetkih z Youtubea. Pa ugotavljam, da se youtuberke sploh ne morejo kosat s tabo, sem se po torkovi vadbi s tabo počutila noroooo dobro! Imam v planu obiskovat sredine termine, se bom jutri prijavila, tako da računaj prosim na mene.” (Ana C.)