Online joga

Online joga poteka v zaprti Facebook skupini. Za vadbo potrebujete računalnik, tablico ali telefon, dostop do interneta in Facebook profil. Lahko pa, če FB profila nimate, pošljem dostop do naše spletne strani preko katere z geslom dostopite do naloženih posnetkov in so vam na voljo v tekočem mesecu. Vadite v udobju svojega doma in takrat ko vam odgovarja.

Vadimo 2x tedensko, skupaj najmanj 8x mesečno.

URNIK:

  • vsak PETEK ob 17.uri ~ 45-60 min joga – celovita vadba joge (ogrevanje, glavni del in zaključek s shavasano)
  • vsak TOREK ob 6.uri ~ 10-30 min joga – krajša vadba joge (krajši flowi, joga za osredotočanje na določene dele telesa, vaje za moč, večerna joga za sproščanje, samo ogrevalne vaje, prikaz pravilne izvedbe določene asane ipd.)

Cena mesečnega dostopa 20 €.

Vabim vas, da se naročite na moj You tube kanal in spremljate tamkajšnje brezplačne objave.


Oglej si posnetek ene izmed naših spletnih vadb joge.🌟 Mnenja naših jogistov o online jogi:

Najlepša hvala za super online jogo. Žal mi ta teden ni uspelo sodelovati v živo, sem pa z velikim veseljem vadila po posnetku.  Se vidimo online naslednji teden.” (Mateja K.)

Danes sem vadila tvojo jogo, in ti moram povedati, da je super vadba. Bravo. Prav vesela, da sem prišla zraven.(Simona K.)

“Sem naknadno naredila trening in je bilo lepo! Ta 3-dnevna možnost koriščenja vadbe se mi zdi super, narediš pač ko imaš čas in mir, čeprav me naši pri končnem počitku motijo :D, to jih morem še zdresirati…” (Barbara K.)

“Moram ti povedat, da mi je bilo zadnjič na jogi ful fajn, res nad vsemi pričakovanji. Sem v tem obdobju, ko ni bilo joge malo sama delala, pa po posnetkih z Youtubea. Pa ugotavljam, da se youtuberke sploh ne morejo kosat s tabo, sem se po torkovi vadbi s tabo počutila noroooo dobro! Imam v planu obiskovat sredine termine, se bom jutri prijavila, tako da računaj prosim na mene.” (Ana C.)