Online tečaj joge za začetnike

Se spogleduješ z idejo, da bi začel-a z jogo? Ne veš ali je to sploh zate? Pridi na online tečaj hatha joge za začetnike in se prepričaj. Vadil-a boš lahko preko spleta v živo ali si ogledal-a posnetke za nazaj, takrat ko ti odgovarja in v udobju lastnega doma.

Spletni prenos v živo bo potekal ob nedeljah od 9:45 do 10:30 ure.

Začnemo v nedeljo 24. oktobra. Tečaj je sestavljen iz sklopa 6 vadb enkrat tedensko in tako poteka vsako nedeljo do konca novembra 2021.

Vadba bo potekala v zaprti Facebook skupini ali pa, če FB profila nimaš, dobiš na e-mail povezavo do ZOOM-a (ni potrebna nobena registracija). Vse vadbe v FB skupini ostanejo na voljo za vedno.

Te pa tudi vabim, da se naročiš na moj You tube kanal in spremljaš tamkajšnje brezplačne objave.

ONLINE TEČAJ
JOGE ZA ZAČETNIKE

HITRA PRIJAVA!
Prijava in plačilo do 18.10.2021
25
  • – vadba v živo preko spleta v zaprti Facebook skupini 1x tedensko
  • – posnetki ostanejo na voljo za ogled za nazaj
ONLINE TEČAJ
JOGE ZA ZAČETNIKE


Prijava in plačilo od 19. 10. 2021
30
  • – vadba v živo preko spleta v zaprti Facebook skupini 1x tedensko
  • – posnetki ostanejo na voljo za ogled za nazaj

Oglej si posnetek ene izmed naših spletnih vadb joge.🌟 Mnenja naših jogistov o online jogi:

Najlepša hvala za super online jogo. Žal mi ta teden ni uspelo sodelovati v živo, sem pa z velikim veseljem vadila po posnetku.  Se vidimo online naslednji teden.” (Mateja K.)

Danes sem vadila tvojo jogo, in ti moram povedati, da je super vadba. Bravo. Prav vesela, da sem prišla zraven.(Simona K.)

“Sem naknadno naredila trening in je bilo lepo! Ta 3-dnevna možnost koriščenja vadbe se mi zdi super, narediš pač ko imaš čas in mir, čeprav me naši pri končnem počitku motijo :D, to jih morem še zdresirati…” (Barbara K.)

“Moram ti povedat, da mi je bilo zadnjič na jogi ful fajn, res nad vsemi pričakovanji. Sem v tem obdobju, ko ni bilo joge malo sama delala, pa po posnetkih z Youtubea. Pa ugotavljam, da se youtuberke sploh ne morejo kosat s tabo, sem se po torkovi vadbi s tabo počutila noroooo dobro! Imam v planu obiskovat sredine termine, se bom jutri prijavila, tako da računaj prosim na mene.” (Ana C.)