Poletna joga

je primerna za vse, ki želite začeti ali nadaljevati z jogo čez poletje, ohraniti ali ustvariti močno in gibčno telo ter bister in umirjen um. Poletna joga se izvaja po osnovnih principih hatha joge in stilu vinjasa joge. Med telesnimi položaji (asanami) prehajamo tekoče (a vseeno ne tako hitro kot je to značilno za kakšno dinamično ali power jogo) in držimo vsak telesni položaj po nekaj dihov. Ves čas prakse smo pozorni na trenutek in povezanost giba in diha. Z izbranim zaporednjem asan ohranjamo ravnotežje med krepilnimi in razteznimi položaji ter se na koncu ure sproščamo ob eteričnih oljih, prijetni meditativni glasbi ali zvokih tibetanske posode. Na uri izvajamo tudi osnovne dihalne tehnike in enostavnejše tehnike sproščanja.

Vadba je sestavljena tako, da se lahko pridružite kadarkoli do zapolnitve prostih mest. Primerna je za vse stopnje.

Stopnja fizične aktivnosti: lahkotnejša do srednja

Trajanje: 1. 7. do 31. 8. 2020

Facebook dogodek >


Urnik:

  • srede ob 19:30 – 20:45
  • nedelje ob 8:30 – 9:45

CENA:

Plačana prijavnina velja za vse razpisane poletne termine v juniju in avgustu. Prednost za vas je, da niste vezani na samo določen termin. Tako boste lahko npr. manjkajoče obiske, ko boste na dopustu, nadomestili z več kot enim obiskom na teden pred in po dopustu.

Poletna odprta akcijska karta:
– poletna joga karta – 4 obiski30 €
– poletna joga karta – 10 obiskov60 €
– posamični obisk … 10 €* (*prvi poskusni obisk 5 €)

Veljavnost poletne karte: 1.7. – 31.8.2020. Cena poletne karte je AKCIJSKA, zato nanjo ne veljajo nobeni popusti, neporabljeni obiski se ne prenašajo naprej, ni je možno prenesti na drugo osebo, vračilo že vplačane vadnine ni možno (npr. če naknadno ugotovite, da ne boste mogli koristiti obiskov).