Skupinska joga

To sezono jesen 2022/pomlad 23 sem se odločila izvajati skupinsko jogo v mini skupinah (4 osebe). Razlogov zakaj sem se odločila za ta način vadbe joge je več. Prvi je predvsem ta, da je preglednost nad pravilnim izvajanjem jogijskih položajev boljša kot v veliki skupini. Vse svoje vadeče spremljam pri izvajanju položajev in jih sproti popravljam, če je potrebno. Lotimo se tudi bolj nazornega prikaza položaja ali lažje/težje različice položaja. Pravilnost izvajanja položaja pa je zelo pomembna tudi iz vidika varnosti in preprečevanja poškodb. Drugi razlog je, da si resnično želim, da se naučite izvajati jogijske položaje pravilno in da jih boste dolgoročno znali izvajati tudi brez mojega nadzora. Tako se boste najverjetneje joge lotili tudi sami doma, pa četudi samo za par minut na dan. Že teh par minut na dan vam zna krepko spremeniti življenje na bolje. Tretji razlog je, da se učitelj v manjši skupini veliko lažje in bolj učinkovito prilagaja posameznim vadečim v skupini. Napredek posameznika v manjši skupini je zato večji in hitrejši. Z manjšo skupino tako dobimo neko zlato sredino med navadno skupinsko vadbo, ki je cenovno najugodnejša, saj je na njej veliko vadečih, a ni fokusa na posameniku in indiviualno vadbo, ki je cenovno dražja, a zagotavlja popolno prilagoditev vadečemu.

Stil joge, ki ga učim je hatha joga, ki v teh časih moderne joge velja za osnovo različnim stilom joge. Naše ure joge so tako včasih bolj umirjene, včasih bolj dinamične, vedno pa na koncu sproščujoče ali poživljajoče, odvisno od tematike in tega kdaj jo izvajamo. Na začetku ure se vedno posvetimo dihu, in usmerjanju misli nase, nato sledi ogrevanje ter izvajanje jogijskih asan, za kar porabimo približno dve tretini časa. Zadnjo tretino zaokrožimo s sproščanjem v ležečem položaju (Shavasani) ob vonju eteričnih olj in zvočni kopeli, kratko meditacijo ter včasih dihalnim vajami.

Razpisani termini:

Zbiram prijave za spodnje termine. Začnemo oktobra.

  • PETEK (hatha flow joga, 70 min) 16:00 – 17:10
  • PETEK (hatha flow joga, 70 min) 17:30 – 18:40
  • PETEK (hatha flow joga, 70 min) 19:00 – 20:10

Kje?

  • v Celju na Dobrovi

Kaj pa cena?

  • paket 4 obiski (velja 6 tednov) … 70 €
  • 1 obisk … 20 €

Vabim vas, da se naročite na moj You tube kanal in spremljate tamkajšnje brezplačne objave.

Splošni pogoji uporabe storitev (skupinska joga)

Vadnino je potrebno poravnati vnaprej oz. na prvi uri. Denarja za vplačano vadnino ne vračamo. Veljavnost paketa je pripisan ob ceni. Ob plačilu vadnine se predvideva, da pridete na vse naslednje zaporedne termine. V kolikor vas na naslednjo uro ne bo, mi to javite v čim krajšem času.

Odpoved termina! Čas učitelja je njegov prihodek in je kot tak omejen, zato vas prosim, da to spoštujete in naj bodo nenadne odpovedi bolj izjema kot pravilo. Odjava manj kot 24 ur prej se šteje kot obiskana ura. Vsaka sprememba rednega termina se naj javi čim prej oz. vsaj teden dni prej (npr. dopust ali kakšna druga planirana odsotnost).