Online joga

Vadiš lahko preko spleta v živo ali si ogledaš posnetke za nazaj v udobju svojega doma in takrat ko ti odgovarja. Vadba je primerna tako za začetnike kot izkušene jogiste.

Vključiš se lahko v zaprto Facebook skupino ali pa ti, če FB profila nimaš, pošljem dostop do spletne strani preko katere z geslom dostopiš do paketa posnetkov, ki ga lahko koristiš v tekočem mesecu. Te pa vabim, da se naročiš na moj You tube kanal in spremljaš tamkajšnje brezplačne objave.

MESEČNA KARTA

FACEBOOK SKUPINA
20
  • – vadba v živo preko spleta v zaprti Facebook skupini 1x tedensko
  • – v skupini je na voljo že več kot 30 posnetkov vadb joge

Oglej si posnetek ene izmed naših spletnih vadb joge.🌟 Mnenja naših jogistov o online jogi:

Najlepša hvala za super online jogo. Žal mi ta teden ni uspelo sodelovati v živo, sem pa z velikim veseljem vadila po posnetku.  Se vidimo online naslednji teden.” (Mateja K.)

Danes sem vadila tvojo jogo, in ti moram povedati, da je super vadba. Bravo. Prav vesela, da sem prišla zraven.(Simona K.)

“Sem naknadno naredila trening in je bilo lepo! Ta 3-dnevna možnost koriščenja vadbe se mi zdi super, narediš pač ko imaš čas in mir, čeprav me naši pri končnem počitku motijo :D, to jih morem še zdresirati…” (Barbara K.)

“Moram ti povedat, da mi je bilo zadnjič na jogi ful fajn, res nad vsemi pričakovanji. Sem v tem obdobju, ko ni bilo joge malo sama delala, pa po posnetkih z Youtubea. Pa ugotavljam, da se youtuberke sploh ne morejo kosat s tabo, sem se po torkovi vadbi s tabo počutila noroooo dobro! Imam v planu obiskovat sredine termine, se bom jutri prijavila, tako da računaj prosim na mene.” (Ana C.)