Online joga (Facebook skupina)

Vadiš lahko preko spleta v živo ali si ogledaš posnetke za nazaj v udobju svojega doma in takrat ko ti odgovarja. Vadba je primerna tako za začetnike kot izkušene jogiste. Poteka v živo preko spleta v zasebni Facebook skupini kot celovita praksa joge in je tako zelo podobna vadbi v našem studiu. Posamične online vadbe so dolge 60 minut.

Prednost Facebook skupine je to, da če zamudiš vadbo “v živo”, si lahko ogledaš posnetek za nazaj, ko ti ustreza. Posnetki pa ostanejo objavljeni v skupini. Sedaj je na voljo že več kot 25 enournih vadb joge. Vadbe so različnih intenzivnosti, tako da se v njej najdejo vadbe, ki so primerne za začetnike in nadaljevalce.


🎥 Posnetek ene izmed praks je na voljo tukaj >


Mesečno članstvo v skupini velja za koledarski mesec. Podatek o višini najdeš na ceniku >.

Prijaviš se tako, da izpolneš spletno prijavo. Na podlagi tega nato prejmeš moj povratni e-mail. Za pridružitev potrebuješ usposobljen računalnik / tablico / pametni telefon + svoj Facebook profil.


🌟 Mnenja naših jogistov o online jogi:

Najlepša hvala za super online jogo. Žal mi ta teden ni uspelo sodelovati v živo, sem pa z velikim veseljem vadila po posnetku.  Se vidimo online naslednji teden.” (Mateja K.)

Danes sem vadila tvojo jogo, in ti moram povedati, da je super vadba. Bravo. Prav vesela, da sem prišla zraven.(Simona K.)

“Sem naknadno naredila trening in je bilo lepo! Ta 3-dnevna možnost koriščenja vadbe se mi zdi super, narediš pač ko imaš čas in mir, čeprav me naši pri končnem počitku motijo :D, to jih morem še zdresirati…” (Barbara K.)

“Moram ti povedat, da mi je bilo zadnjič na jogi ful fajn, res nad vsemi pričakovanji. Sem v tem obdobju, ko ni bilo joge malo sama delala, pa po posnetkih z Youtubea. Pa ugotavljam, da se youtuberke sploh ne morejo kosat s tabo, sem se po torkovi vadbi s tabo počutila noroooo dobro! Imam v planu obiskovat sredine termine, se bom jutri prijavila, tako da računaj prosim na mene.” (Ana C.)