Online joga (paketi)

Na voljo so različni paketi posnetkov. Vsebina mesečnega paketa se zamenja vsakega 1. v mesecu. Cena posameznega paketa je navedena na ceniku. Po prijavi in prejetem plačilu dobite geslo za dostop.

  • MESEČNI PAKET (4 posnetki vadb joge po 60 min) je za vse, ki želite vsak mesec novih vadb joge različnih intenzivnosti.
  • PAKET SLOW FLOW (enkraten paket 4 vadb joge po 60 minut) je primeren za vse, ki želite počasnejše, umirjene vadbe in za tiste, ki šele začenjate z jogo.

🎥 Posnetek ene izmed praks si lahko ogledate tukaj >


🌟 Se želite prijaviti ?

Prijavite se tako, da izpolnete spletno prijavnico. Na podlagi tega nato prejmete naš povratni e-mail. Pridružite se lahko kadarkoli.


🌟 Mnenja naših jogistov o online jogi:

Najlepša hvala za super online jogo. Žal mi ta teden ni uspelo sodelovati v živo, sem pa z velikim veseljem vadila po posnetku.  Se vidimo online naslednji teden.” (Mateja K.)

Danes sem vadila tvojo jogo, in ti moram povedati, da je super vadba. Bravo. Prav vesela, da sem prišla zraven.(Simona K.)

“Sem naknadno naredila trening in je bilo lepo! Ta 3-dnevna možnost koriščenja vadbe se mi zdi super, narediš pač ko imaš čas in mir, čeprav me naši pri končnem počitku motijo :D, to jih morem še zdresirati…” (Barbara K.)

“Moram ti povedat, da mi je bilo zadnjič na jogi ful fajn, res nad vsemi pričakovanji. Sem v tem obdobju, ko ni bilo joge malo sama delala, pa po posnetkih z Youtubea. Pa ugotavljam, da se youtuberke sploh ne morejo kosat s tabo, sem se po torkovi vadbi s tabo počutila noroooo dobro! Imam v planu obiskovat sredine termine, se bom jutri prijavila, tako da računaj prosim na mene.” (Ana C.)