Online joga (brazplačno na You tube)

Vabim te, da letošnje poletje pričneš ali nadaljuješ z vadbo joge preko spleta, natančneje preko našega you tube kanala Lotus yoga in to brezplačno. Vadbe bodo potekale v slovenščini in bodo dolge od 15 do 45 minut. Ker bodo posnetki ostali objavljeni, si jih lahko ogledaš takrat ko ti odgovarja in tam kjer ti odgovarja, kar pomeni tudi na dopustu. 

Vadbe bodo različnih intenzivnosti in tako primerne za začetnike kot tudi za jogiste z izkušnjami. Za pridružitev potrebuješ usposobljen računalnik / tablico / pametni telefon in dostop do interneta.

Da boš obveščen-a o novo naloženih vadbah joge predlagam, da se naročiš na naš You tube kanal Lotus yoga (klik na zvonček ob besedi “Naroči se” in nastaviš obveščanje na “vse”) in všečkaš/spremljaš našo Facebook stran, preko katere te bom prav tako obveščala o novostih.

Se vidimo na blazini!🌟 Mnenja naših jogistov o online jogi:

Najlepša hvala za super online jogo. Žal mi ta teden ni uspelo sodelovati v živo, sem pa z velikim veseljem vadila po posnetku.  Se vidimo online naslednji teden.” (Mateja K.)

Danes sem vadila tvojo jogo, in ti moram povedati, da je super vadba. Bravo. Prav vesela, da sem prišla zraven.(Simona K.)

“Sem naknadno naredila trening in je bilo lepo! Ta 3-dnevna možnost koriščenja vadbe se mi zdi super, narediš pač ko imaš čas in mir, čeprav me naši pri končnem počitku motijo :D, to jih morem še zdresirati…” (Barbara K.)

“Moram ti povedat, da mi je bilo zadnjič na jogi ful fajn, res nad vsemi pričakovanji. Sem v tem obdobju, ko ni bilo joge malo sama delala, pa po posnetkih z Youtubea. Pa ugotavljam, da se youtuberke sploh ne morejo kosat s tabo, sem se po torkovi vadbi s tabo počutila noroooo dobro! Imam v planu obiskovat sredine termine, se bom jutri prijavila, tako da računaj prosim na mene.” (Ana C.)