Individualna joga

je način, ko jogijsko prakso prilagodim tvojim željam, času, namenu ali cilju. Gre lahko za delo ena na ena ali za manjšo skupino. Kam usmeriti fokus izberete sami. Možnosti je več:

  • počasnejše učenje asan, kjer je poudarek na pravilnosti izvedbe asan (tudi s pomočjo pripomočkov), ker ste začetnik in imate težave s fleksibilnostjo.
  • bolj dinamično telesno vadbo na kateri se poleg raztezanju in sproščanju v asanah, čas nameni tudi krepitvi mišic in izboljševanju splošne telesne pripravljenost.
  • se prepustite moji kreativnosti, ko poleg asan vključimo tudi učenje različnih dihalnih tehnik (pranajama), ki vam bodo pomagale pri pomirjanju, premagovanju vsakdanjega stresa in pri globljem izvajanju jogijskijskih položajev in/ali vključimo tudi različne tehnike sproščanja.
  • za učenje sklopa določenih sekvenc položajev, ki jih boste lahko izvajali sami doma in vam bodo pomagale npr. pri vaših športnih aktivnostih kot so tek, plavanje, kolesarjenje ipd.

Kako začneva?

Najprej se dogovoriva za uvodno uro s posvetom, ki traja 75 minut. Prijavo opraviš preko spletne prijavnice. Na tej uri se pogovoriva vse podrobnosti in tudi izvedeva praktični del joge.

Kdaj?

Po dogovoru. Da bi ti lahko zagotovila redno jogijsko prakso se ponavadi dogovorimo za redni termin.

Kje?

  • v studiu v Celju
  • v vašem domu, pisarni ali prostoru, ki ga zagotovite sami
  • on-line preko Facebook live ali Zoom-a

Kaj pa cena?

ProgramUvodna ura s posvetom
(75 min)
Posamična ura
(60 min)
Paket 4 ur
(4×60 min)
Paket 10 ur
(10×60 min
ali 8×75 min)
1 oseba35 €35 €130 €290 €
2 osebi40 €40 €150 €350 €
Dodatna oseba
(osnova je cena za 2 osebi)
+10 €+10 €+10 €/
Doplačilo za prihod na dom v radiju 5 km je 5 €, ostalo po dogovoru.

Splošni pogoji uporabe storitev (individualna joga)

Individualne ure je potrebno poravnati vnaprej oz. takoj ob dogovoru termina, sprotno plačilo posamičih ur NI možno. Individualne ure se izvajajo po vnaprej določenem urniku. Denarja za vplačane individualne ure ne vračamo. Veljavnost individualnih ur je 6 mesecev od nakupa, kar velja tudi za vse darilne bone razen, če je na bonu navedeno drugače. V ceno individualne ure joge ni vštet strošek prihoda na dom.

Odpoved termina individualne ure! Čas učitelja je njegov prihodek in je kot tak omejen, zato vas prosimo, da to spoštujete in naj bodo odpovedi bolj izjema kot pravilo. Odjava manj kot 24 ur prej se šteje kot obiskana ura. Vsaka sprememba rednega termina se naj javi čim prej oz. vsaj teden dni prej (npr. dopust ali kakšna druga planirana odsotnost). Če niste prepričani, da se boste lahko držali dogovorjenega rednega urnika, se raje dogovorite za drug način dogovarjanja terminov.